CASALS D’ESTIU

PINIMAGE

 

 

CASAL MUSICAL “SI FA SOL” (de 3 a 5 anys)

Com cada estiu oferim una proposta musical per als més petits de la casa. El casal d’estiu SiFaSol està organitzat per torns setmanals a on els nostres professors dinamitzaran diferents activitats (jocs i contes musicals, tallers de manualitats, danses, percussió corporal i tallers d’instruments).

La dinàmica general tindrà el joc simbólic com a eina principal per a aconseguir que els nens i nenes visquin una experiéncia musical que gira en torn a una série de contes i històries que atraparan l’atenció i motivació dels participants.

Les inscripcions s’iniciaran a partir del mes d’abril a la nostra escola. Només s’ofereixen 16 places setmanals corresponents a dos grups de 9h a 13h.

TEEN MUSIC (a partir de 9 anys)

Què recordes dels teus estius? Aquesta activitat musical està pensada pels més grans de la casa perquè omplin l’estiu fent allò que més els hi agrada: música i nous amics. Si el teu fill/a toca un instrument i vols que aquest estiu desconnecti de la rutina, millori musicalment, conegui programes informàtics d’edició i comprosició musical, experimenti què representa tocar en un grup i faci nous amics amb qui compartir interessos, Teen Music és la teva resposta. Perquè la música és més divertida amb amics!

Les places són limitades segons l’opció escollida ja que els grups musicals seran molt reduïts. Informeu-vos a la nostra escola i poseu-li banda sonora al vostre estiu!