EQUIP

El nostre millor valor és l’equip de persones que integra l’escola. Persones dedicades en exclusiva a la seva gran passió: la música. Professionals que un dia van ser nens que van descobrir com la música omplia les seves vides. Per a ensenyar música a nens i joves es requereix vocació, empatia, saber connectar amb els alumnes i ser capaços de transmetre la satisfacció que produeix aquest aprenentatge.
ALICIA GRILLO1. Professora de guitarra clàssica i responsable de l’orquesta de guitarres. Grau Superior de música en l’especialitat de guitarra al Conservatorio Profesional de Música de Córdoba i Màster a l’ESMUC. És concertista i membre del grup Las Migas amb el qual realitza concerts arreu d’Espanya, Europa i els EUA.
2ÁNGEL PÉREZ. Professor de piano i responsable del Combo de música moderna. Grau Superior de música en l’especialitat de piano al Conservatorio Superior de Música de Córdoba  i màster a la Universitat d’Arts Codarts (Róterdam). Actualment immers en projectes de música latina, jazz i flamenc com a pianista.
3ELISA PRENDA. Professora de violí i llenguatge musical. Grau Superior de música en l’especialitat de violí al Conservatorio Superior Manuel Castillo de Sevilla. Actualment, cursa el Màster en Flamenc en l’especialitat de violí a l’ESMUC. Participa en diferents orquestres d’Andalusia i Catalunya i col.labora amb projectes musicals de música flamenca a l’actualitat.
EUGENIO CORTÉS1. Professor de guitarra clàssica i llenguatge musical. Grau Superior de música en l’especialitat de guitarra al Conservatorio Superior Manuel Castillo de Sevilla. Professor de guitarra, música de càmera i conjunt de guitarres al Conservatori Professional d’Osuna. Membre del Quartet de guitarra Polymorphe i del duet A contratempo i altres agrupacions de càmera.
JOAQUÍN PANADÉS. Professor de guitarra elèctrica. Grau Superior de música en l’especialitat de guitarra al Conservatori del Liceu. Actualment, cursa l’especialitat d’interpretació de guitarra clàssica i cant a l’ESMUC. Ha estat intèrpret solista en diferents actuacions i concerts a Mallorca i Barcelona.
5JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ. Professor de vent (saxo i clarinet) i llenguatge musical. Grau Superior de música a l’ESMUC en l’especialitat de clarinet. Membre de diferents orquestres com l’Orquestra Nacional de Barcelona i l’Orquestra Simfònica del Vallès.
MARTA MUÑOZ. Professora de piano, cant i llenguatge musical. Grau Superior de música a l’ESMUC en l’especialitat de piano. Actualment, alumne de Cant amb la Soprano Begoña Alberdi. Realitza acompanyaments com a pianista en actuacions a Barcelona.
2AIDA MEDINA. Professora de piano i llenguatge musical. Grau Superior de música en l’especialitat de piano al Conservatori del Liceu. Ha participat en diferents concursos d’interpretació i membre de l’Associació Orquestra Cadí (piano i  violoncel)
3PAULA RIVERA. Professora de violí, llenguatge musical i iniciació musical. Grau Superior de música en l’especialitat de violí al Conservatori Superior de Música de València. Actualment, cursa l’especialitat de violí històric a l’ESMUC. Ha estat membre de diferents orquestres com l’Orquestra de Joves Països Catalans, l’Orquestra Filarmònica de la Universitat de València o la Deutsch-Skandinavische Jugend-Philharmonie.