L’ESCOLA

PINIMAGE

Fa uns anys vam començar a somiar amb una escola diferent.

Un espai en què nens i nenes aprenguessin música amb un mètode tan eficaç com estimulant i divertit.

Un espai obert a les famílies en què poguessin ser partíceps de la vida a l’escola i gaudir-ne amb els seus fills.

Un espai en què tots visquèssim amb passió allò que fem, potenciant la creativitat dels infants i desenvolupant el seu talent.

Una manera de fer, d’aprendre i d’ensenyar música que enriquís la sensibilitat dels nens i nenes.

Des de 2010 aquest somni té un nom propi: colours&music i grans protagonistes, un equip de més de 15 professionals i més de 300 alumnes que s’han convertit en petits grans músics.

La nostra escola, situada al barri de Poblenou de Barcelona, és avui dia un referent local en la formació musical dels infants i la millor opció tant per iniciar als més petits com per aquells que volen especialitzar-se en la pràctica instrumental.

Albert Einstein va dir: “si no fos físic, probablement seria músic. […] No puc dir si hagués pogut fer alguna peça creativa d’importància a la música, però sí sé que el que més alegria em dóna a la vida és el meu violí”.

3 coses que hauries de saber sobre el nostre model pedagògic:

1. El nostre objectiu principal és despertar i mantenir l’ interès dels alumnes per la música per tal que aquesta passi a formar part de la seva vida.

2. Els nostres alumnes aprenen la disciplina i la tècnica corresponent però sempre enriquint la seva sensibilitat i creativitat.

3. La nostra metodologia s’adapta a les característiques i necessitats de cada alumne perquè puguin aconseguir els objectius proposats atenent al seu desenvolupament individual.

 

 

La música pot fer grans coses a la vida del teu fill. Vine a conèixer-nos o escriu-nos per començar a comprovar-ho.

Benvingut a Colours & Music

Reserva plaça per a AQUEST CURS ARA!

FES CLICK AQUÍ