Música i amics: els protagonistes d’aquest estiu

PINIMAGE

Ens agrada pensar que des de l’escola ajudem els nostres alumnes a omplir les seves motxilles d’il.lusions, d’aprenentatges, d’amics i d’experiències. Ens agrada pensar que algun dia quan siguin adults recordaran amb estima on va despertar la seva passió per la música.

A vegades, ens fem (més) conscients del pas del temps quan ens adonem que aquells nens que van començar a l’escola fa ja uns quants anys i venien acompanyats pels pares o els avis, ara ja venen sols amb els seus patinets i s’han convertit en uns grans joves. Ells han crescut i els seus aprenentatges i les seves vivències ho han fet de la seva ma. I nosaltres ho hem fet també.

Pensant en aquests (pre)adolescents i ens els seus interessos i les seves inquietuds hem dissenyat el programa TEEN MUSIC per aquest estiu.

 

PINIMAGE

El programa TEEN MUSIC va adreçat a alumnes de l’escola i fóra de l’escola a partir dels 9 anys que toquin algun instrument excepte en el cas de veu que pot ser sense coneixements previs i que vulguin compartir i enriquir-se de l’aprenentatge musical però, sobretot, està pensat per tot aquells que volen que formem part dels seus records d’estiu.

Volem que quan facin aquesta mirada enrera apareguin els nous amics, les noves emocions i tots els moments compartits. Perquè, quan tens 12 anys i estudies música, com t’imagines el teu estiu?

Les activitats estan plantejades donant resposta a aquesta qüestió amb un equip de professionals que compaginen la seva activitat docent amb la interpretativa. Viuran i sentiran la música de manera diferent, enriquint-se amb les aportacions del grup, aprendran a treballar per objectius comuns, els ensenyaran que la música va molt més enllà de saber tocar un instrument i coneixeran altres persones amb els seus mateixos interessos.

PINIMAGE

I tu, com vols que siguin els estius dels teus fills?

 

 

torna a l'iniciENVIAR PEREMAILFacebookPOST

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*